Beste slimme stekkers vergelijken en kopen in 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Gezond en lekker eten maken. Dat is wat de meeste bezoekers op onze site nastreven. Dit hoeft niet lastig te zijn, maar wat het veel makkelijker maakt, is het aanschaffen van de juiste producten. In dit artikel hebben we onderzoek gedaan naar.  slimme stekkersWat is de beste slimme stekker daarin? Uit onze slimme stekkers test zijn er tien als beste naar voren gekomen. Benieuwd naar de nummer 1? Klik dan op de button hieronder om de nummer 1 te onthullen. 

Onze test: top 10 slimme stekkers

Keukenartikelen en apparatuur voor in de keuken wordt steeds veelzijdiger want knappe koppen bedenken steeds weer nieuwe producten om het jou als keukenprinses makkelijker te maken en creatiever te maken. Innovatie in de keuken is dus niet vreemd. Dat is voor de slimme stekkers niet anders. Maar door de grote diversiteit in het kolossale aanbod wordt de keuze voor de juiste slimme stekker er niet makkelijker op. Gelukkig zijn wij er voor je en hebben onderzocht welke slimme stekkers door consumenten het beste gereviewd zijn. Zo heb jij een betrouwbaar overzicht om de juiste aankoop te voldoen. Bekijk de top 10 slimme stekkers hieronder.

1. TP-Link Tapo P100 Slimme Stekker Smart Plug 4 stuks WiFi Stopcontact. | slimme stekker beste getest

Met de TP-Link Tapo P100 krijgt u een set van 4 slimme WiFi-stopcontacten die uw leven eenvoudiger maken. Deze kleine maar krachtige stekker is ontworpen om uw ervaring met slimme technologie te verbeteren. De stekker is voorzien van een handige beveiligingsknop, waardoor uw verbonden apparaten veilig blijven. Het stekkerontwerp is ultra-dun en neemt weinig ruimte in uw stopcontact in beslag. U kunt de TP-Link Tapo P100 gemakkelijk bedienen via de app, waar u ook de automatische tijdplanning en de slimme bediening kunt configureren. U kunt bijvoorbeeld de stekker instellen om uw lampen aan te zetten of uw verwarming uit te schakelen. Uw apparaten worden ook uitgeschakeld wanneer u ze niet gebruikt. Met de TP-Link Tapo P100 kunt u genieten van meer comfort, gemak en veiligheid.

2. TP-Link Tapo P110 Slimme Stekker Smart Plug 4 stuks WiFi Stopcontact Energiebewaking.

TP-Link Tapo P110 Slimme Stekker Smart Plug 4 stuks WiFi Stopcontact Energiebewaking biedt een eenvoudige en effectieve manier om energie te besparen. Met deze slimme stekkers kun je gemakkelijk apparaten en verlichting op afstand bedienen met een mobiele app. Je kunt zelfs een tijdschema instellen, zodat je apparaten automatisch aan- en uitgaan op vooraf ingestelde tijden. Daarnaast is de TP-Link Tapo P110 Slimme Stekker Smart Plug 4 stuks WiFi Stopcontact Energiebewaking klein van formaat (51mm-72mm) en neemt het slechts één stopcontact in beslag. Hierdoor kunnen aangrenzende stopcontacten gebruikt blijven worden. De plug is eenvoudig in te stellen en te bedienen via de app, waardoor je je apparaten en je huis gemakkelijk kunt beveiligen. Met de slimme stekker heb je altijd de controle over je energieverbruik en bespaar je op een eenvoudige manier op de energiekosten.

3. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

Met de Smartify slimme stekker kunt u eenvoudig uw huis slim maken. De stekker is een compact apparaat dat is ontworpen om te worden aangesloten op elk apparaat met een standaardstekker. De Smartify slimme stekker werkt alleen met een 2.4 Ghz Wifi verbinding. U kunt de stekker op afstand bedienen met uw smartphone, tablet of computer en het biedt een eenvoudige manier om uw apparaten te bedienen. De Smartify slimme stekker is voorzien van een tijdschakelaar en een energie-meter waarmee u de energieverbruik van uw apparaten kunt volgen. De tijdschakelaar stelt u in staat om automatisch uw apparaten in of uit te schakelen op vooraf ingestelde tijden. U kunt ook apparaten op afstand in- of uitschakelen, zelfs als u op vakantie bent. Met de energiemeter kunt u uw energieverbruik in de gaten houden en kosten besparen. U kunt ook meerdere Smartify slimme stekkers in één netwerk configureren, waardoor u uw hele huis slim kunt maken.

De keuken is een van de kamers in ons huis waar we veelvuldig gebruik van maken. Het hebben van een complete keuken helpt je om meer creatief te werk te gaan in het bereiden van gerechten. Elke dag hetzelfde eten is saai en ongezond. Creaties aanbrengen in je gerechten is zowel goed voor je fysiek als mentaal. Kwalitatief hoogwaardige keukenproducten helpen daarbij. Daarvoor ben je bij Keukenchick.nl op de juiste site.

4. Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

De Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland biedt ultieme slimme verlichting. Met de Philips Hue slimme stekker maak je je bestaande verlichting slim. Steek de stekker in het stopcontact en sluit er vervolgens je verlichting op aan. Je kunt je verlichting aan of uit zetten met de Philips Hue app of met je stem. Als je verbinding maakt met de Philips Hue Bridge, kun je ook extra functies gebruiken, zoals het instellen van timers. De Philips Hue slimme stekker heeft een onopvallend en compact formaat met aan de bovenkant een extra aan/uit-schakelaar. De stekker is voorzien van een randaarde (type F) en is daardoor geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Bovendien is hij eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. Geniet dus van de extra gemakken die de Philips Hue slimme stekker biedt en maak je verlichting thuis slim met deze slimme stekker.

5. Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

De Slimme Stekker WiFi met energiemeter van 16A is een handige en innovatieve oplossing voor je slimme huis. Het heeft geen hub nodig en is eenvoudig en snel in te stellen met je telefoon. Met energiemeter kun je precies zien hoeveel stroom je verbruikt en zo energie besparen. Ook kun je je apparaten bedienen op afstand met je telefoon waar je ook bent. De Slimme Stekker WiFi met energiemeter heeft een modern ontwerp met een compacte maat. Deze heeft een krachtige processor en is geschikt voor alle soorten stroomverbruik. Je kunt de stekker ook aansluiten op verschillende apparaten zoals lampen en airconditioners. Met de timer- en scheduler-functie kun je je apparaten automatisch in- en uitschakelen. Ook kan je de stekker gebruiken om slimme scènes en routines te maken. Zo kun je je apparaten automatisch aan- en uitzetten bij bepaalde momenten.

6. Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Met Tijdschakelaar en Energiemeter 16A 4 Stuks.

Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug met Tijdschakelaar en Energiemeter 16A 4 Stuks is jouw woning binnen een mum van tijd geautomatiseerd. Installeer deze slimme stekker gemakkelijk via de gratis SmartLife-app. Met deze app bedien je jouw apparaten waar je ook bent, zelfs vanaf de andere kant van de wereld. Met de energie meter zie je precies hoeveel stroom jouw apparaten per dag en per maand verbruiken. Met de handige tijdschakelaar kun je automatische aan/uit programma's maken voor je lampen. Zo hoef je je geen zorgen te maken als je op vakantie bent. En als je liever met je stem bedient, geen probleem, de Iqonic slimme stekker is volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Maak je woning geautomatiseerd met deze slimme stekker.

Staar je niet blind op de hoogst genoteerde slimme stekkers in de top 10 lijst. Zeker is het zo dat deze in de ogen van de consument het beste scoren, maar iedereen hecht weer waarde aan andere specificaties in een product. Vergelijk de slimme stekkers daarom goed met elkaar om er achter te komen welke er het beste bij jou past. Misschien zit deze wel tussen de nummers zeven tot tien hieronder!

7. PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

Met de PuroTech Slimme Stekker 4-stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa kun je je woning automatiseren. De slimme stekkers maken het mogelijk om lampen via de gratis Smart Life-app op afstand te bedienen. Er is geen hub meer nodig! Daarnaast kun je met de energiemeter inzicht krijgen in het verbruik. De tijdschakelaar maakt het mogelijk om aan/uit programma’s te maken voor je lampen, wat erg handig is als je op vakantie bent. Wil je graag je lampen met je stem bedienen? Dat is geen enkel probleem, deze slimme stekkers zijn volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Daarnaast is de PuroTech® slimme stekker ideaal voor het bedienen van apparaten die een lage stroom verbruiken zoals lampen, stofzuigers, koffiezetapparaten, etc. Zet jouw woning op automatische piloot met deze slimme stekkers!

8. SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google.

SEC24 HAS880V2 is een intelligente stekker waarmee u uw apparaten kunt bedienen met uw smartphone. De stekker is compatibel met zowel iOS als Android en is eenvoudig in te stellen. U kunt de stekker gebruiken om eenvoudig uw verlichting, klimaatbeheersing, elektrische apparaten en andere elektronische apparaten te bedienen. De stekker heeft ook een ingebouwde digitale tijdschakelaar waarmee u de energieverbruik in uw huishouden kunt regelen. De energiebesparing die u hiermee kunt realiseren, is zeer effectief. U kunt de tijdschakelaar instellen om automatisch uit te schakelen wanneer uw apparaten niet in gebruik zijn. Bovendien kunt u ook een timer instellen waarmee u uw apparaten op afstand kunt bedienen. De stekker is ook compatibel met Google Home. U kunt de stekker bedienen met spraakopdrachten, waardoor u een comfortabeler leven kunt leiden. De stekker is ook uitgerust met een beveiligingsvergrendeling waarmee u uw apparaten tegen ongewenste toegang kunt beveiligen. Bovendien kunt u de stekker ook gebruiken om het energieverbruik in uw huishouden te monitoren. Dit helpt u om uw.

9. Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS.

Met de Nedis SmartLife Smart stekker kun je ieder apparaat voor buiten op afstand bedienen. Het is eenvoudig te gebruiken; sluit het apparaat aan op de draadloze stekker en verbind je smartphone of tablet met je Wi-Fi-router. Je kunt de stekker ook gebruiken in combinatie met een Alexa-apparaat of Google Home-apparaat om de stekker te bedienen via stemcommando's. De stekker is IP44-beschermd, wat betekent dat hij bestand is tegen kleine stofdeeltjes en spatten water. Daarnaast kan de stekker een maximale belasting van 3680W aan en werkt hij bij temperaturen tussen -5 en 40°C. De stekker is compatibel met de standaard Randaarde stekker type F (CEE 7/7). Het is ook compatibel met Android™ en iOS-apparaten.

10. TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Smart Plug Wifi Stopcontact Energiebewaking.

Met de TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Smart Plug Wifi Stopcontact Energiebewaking kun je gemakkelijk je verbonden apparaten beheren vanaf elke locatie met de Tapo app. De app helpt je je energieverbruik te beheren, waardoor je geld kunt besparen. Het is ontworpen om je levensstijl te ondersteunen met slimme automatisering en om je familie en jouw huis te beschermen. Deze slimme stekker heeft een ultra-dun en compact ontwerp, waardoor hij op elk stopcontact past. Je kunt apparaten aan- en uitschakelen, ze hernoemen en de tijdschema's instellen die het beste bij je levensstijl passen. Bovendien heeft het een overheersende verlichting, die oplicht als je de stekker aan- of uitzet. Je kunt de stekker ook bedienen met je stem via Google Assistent of Alexa. Ongeacht waar je bent, met deze stekker kun je altijd een oogje in het zeil houden.

Inhoudsopgave

slimme stekker review - Vraag + antwoord

Op basis van de consumenten reviews die er online te vinden zijn over slimme stekkers, worden de 10 slimme stekkers als beste gereviewd. Ons onderzoek geeft een algemeen beeld over de beste slimme stekkers. In onze ogen is dit de meest betrouwbare manier om te ondervinden wat de beste producten zijn. We laten immers de consument zelf aan het woord. Merken en bedrijven hebben geen invloed op de resultaten op onze site.

Wij zoeken het hele web af naar reviews over slimme stekkers. Deze staan veelal op webshops die een slimme stekker verkopen. Daarna vergelijken we alle reviews met elkaar. Zo is het uiteraard van belang dat de reviews hoog scoren, maar daarnaast moeten de producten ook relatief veel gereviewd worden. 1 review over een slimme stekker geeft immers geen betrouwbaar beeld weer. Pas als veel consumenten het er over eens zijn dat een bepaalde slimme stekker top is, heeft deze kans om in onze top 10 te komen.

Wij zorgen er voor dat de top 10 slimme stekkers bestaat uit slimme stekkers in verschillende prijsklassen. Zodoende is er voor ieder wel een keuze te maken. Uiteindelijk zijn de beste slimme stekkers uiteraard niet de goedkoopste, maar ze zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan dus bij normaal gebruik veel langer mee dan goedkope varianten van minder kwaliteit. De regel goedkoop is duurkoop, gaat in veel gevallen dus op.

Ons onderzoek is voortdurend. Zodra er nieuwe resultaten van reviews over slimme stekkers binnenkomen, verwerken wij deze in de top 10 lijst. Daarnaast doen we elk jaar weer een nieuw groot onderzoek. Elk jaar komen er immers nieuwe producten de markt binnen. Dat is voor ons een teken om een nieuwe toplijst te maken voor dat jaar. Je kunt dus regelmatig terugkomen op onze website om te zien of er updates in de lijst zijn gedaan.

Redacteur

Belinda

Hoi! Ik ben Belinda en je had het al verwacht, maar ik ben helemaal weg van koken! Niet alleen het maken van creatieve gerechten, maar ook van vernieuwende kooktechnieken en trends op het gebied van keukengerei. De ontwikkelingen op culinair vlak gaan zo snel dat het amper bij te houden is. Toch doe ik mijn best en houd ik jullie op de hoogte door mijn bevindingen op keukenchick.nl met jullie te delen.

Top 10 slimme stekkers - Conclusie

Met de bovenstaande tips en producten kan iedereen een sterchef worden. Ja, met de code kan je een goede top 10 producten krijgen om te beginnen. Hangen van de welke kooktalenten je hebt, ze passen perfect bij elkaar. Denk maar eens aan de roestvrijstalen pan, koekenpan of pannenset. Met deze producten heb je je keuken helemaal onder controle. Je kan zelfs gebruikmaken van de kleinere sets om te beginnen of om je keuken aan te vullen. Iedereen wil een heerlijke maaltijd kunnen bereiden. En deze top 10 producten helpen je daarbij. Ze bieden je een brede selectie aan ingrediënten, kookaccessoires, kookgerei en tips. Met deze producten heb je alles wat je nodig hebt om de perfecte maaltijd te maken. Bereid je heerlijke gerechten, of het nu groot of klein is. Ga daarom naar deze website en krijg de producten die je nodig hebt om je eigen keuken te veranderen in een echte sterkeuken!

De best geteste slimme stekker kopen met behulp van deze handige vergelijkingstips

Miskopen wil natuurlijk niemand. Toch gebeurt het vaak genoeg, maar dit is niet de fout van de consument. Met de marketing van tegenwoordig, val je al snel voor een bepaalde slimme stekker om dan al snel te ondervinden dat het kwalitatief niet is wat je er van verwachtte. Met onze site hebben we deze valkuilen voor je weggenomen. Het betrouwbaarste is namelijk niet het woord van de maker van een slimme stekker maar de mening van de consument zelf. Onze top 10 bestaat uit de 10 slimme stekkers die in de ogen van de consument de beste reviews verdienen.

Waar jij dan nog op kan letten? Koop diegene waarvan jij denk dat het waard is de prijs er voor te betalen. Zoals je ziet zijn er slimme stekkers van verschillende prijsklassen in de top 10, zodat er voor ieder wel een geschikte is. Vergelijk de slimme stekkers goed door de beschrijvingen te lezen en deze te matchen met wat jij nodig hebt. Zo maak jij altijd de keuze voor een goede slimme stekker.

Disclaimer: Wanneer je in de top 10 naar “Goedkoopste optie” gaat, word je doorverwezen naar een webshop waar je een slimme stekker kunt aankopen. Wanneer je dit doet, krijgen wij een kleine commissie. De webshop heeft echter geen invloed op de top 10 lijst.

Gepubliceerd op: 30 dec. 2022