Beste koelkast tafelmodel vergelijken en kopen in 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Gezond en lekker eten maken. Dat is wat de meeste bezoekers op onze site nastreven. Dit hoeft niet lastig te zijn, maar wat het veel makkelijker maakt, is het aanschaffen van de juiste producten. In dit artikel hebben we onderzoek gedaan naar.  koelkast tafelmodelWat is de beste koelkast tafelmodel daarin? Uit onze koelkast tafelmodel test zijn er tien als beste naar voren gekomen. Benieuwd naar de nummer 1? Klik dan op de button hieronder om de nummer 1 te onthullen. 

Onze test: top 10 koelkast tafelmodel

Keukenartikelen en apparatuur voor in de keuken wordt steeds veelzijdiger want knappe koppen bedenken steeds weer nieuwe producten om het jou als keukenprinses makkelijker te maken en creatiever te maken. Innovatie in de keuken is dus niet vreemd. Dat is voor de koelkast tafelmodel niet anders. Maar door de grote diversiteit in het kolossale aanbod wordt de keuze voor de juiste koelkast tafelmodel er niet makkelijker op. Gelukkig zijn wij er voor je en hebben onderzocht welke koelkast tafelmodel door consumenten het beste gereviewd zijn. Zo heb jij een betrouwbaar overzicht om de juiste aankoop te voldoen. Bekijk de top 10 koelkast tafelmodel hieronder.

1. Exquisit KS117-3-040EW Koelkast Tafelmodel Met Vriesvak 40dB 81 Liter. | koelkast tafelmodel beste getest

De Exquisit KS117-3-040EW Koelkast Tafelmodel Met Vriesvak 40dB 81 Liter is een perfecte keuze voor kleine huishoudens en als extra koelkast. Met een netto inhoud van 92 liter heeft deze koelkast genoeg ruimte om al je voedsel en dranken weg te bergen. Er zijn twee afzonderlijke legplateaus en drie deurvakken voor een optimale indeling. Daarnaast is de koelkast uitgerust met een drie sterren vriesvak voor het bewaren van vlees, vis en andere diepvriesproducten. Het design van de koelkast is afgewerkt met een geïntegreerde handgreep. Daarnaast is de koelkast ook nog eens extreem stil met een geluidsniveau van 40 decibel.

2. Inventum KK475W Tafelmodel koeler Vrijstaand 92 liter.

De Inventum KK475W is de perfecte koeler voor ieder huishouden. Het tafelmodel is makkelijk te plaatsen en heeft een netto inhoud van 92 liter. De koeler beschikt over drie glazen draagplateaus en een luxe transparante groentelade onderin. Hierdoor kun je al je etenswaren gemakkelijk opbergen. Daarnaast heeft de koeler drie deurvakken en een eierrekje, waardoor je alles netjes kunt opruimen. Met het heldere lampje in de koeler zie je niets over het hoofd en alle onderdelen zijn gemakkelijk te verwijderen, zodat je de koeler goed kunt schoonmaken. Ook het onderhoud is minimaal, want het koelgedeelte ontdooit automatisch. De Inventum KK475W is dus de perfecte koeler voor ieder huishouden. Hij is energiezuinig en heeft een lange levensduur. Bovendien heb je er weinig omkijken naar.

3. Tomado TLT4801B Tafelmodel koelkast 91 liter 3 draagplateaus.

De Tomado TLT4801B is een stijlvolle en functionele koelkast, bedoeld voor kleinere huishoudens. De stille werking zorgt ervoor dat je de koelkast niet als een irritante herrie hoort. Met een netto inhoud van 91 liter heb je genoeg ruimte voor al jouw frisdranken, groenten en andere producten. De glazen draagplateaus staan stevig en kunnen belast worden met maximaal 25 kg. Om je boodschappen goed te zien, wanneer je de deur opent, schijnt de binnenverlichting automatisch aan. Naast de 3 draagplateaus heeft de Tomado TLT4801B ook een groentelade waarin je jouw groenten en fruit kunt bewaren. Daarnaast heeft de koelkast ook een flessenvak in de deur, waar je bijvoorbeeld frisdrankflessen kunt bewaren. Met de Tomado TLT4801B heb je dus genoeg ruimte om al jouw boodschappen er keurig in kwijt te kunnen.

De keuken is een van de kamers in ons huis waar we veelvuldig gebruik van maken. Het hebben van een complete keuken helpt je om meer creatief te werk te gaan in het bereiden van gerechten. Elke dag hetzelfde eten is saai en ongezond. Creaties aanbrengen in je gerechten is zowel goed voor je fysiek als mentaal. Kwalitatief hoogwaardige keukenproducten helpen daarbij. Daarvoor ben je bij Keukenchick.nl op de juiste site.

4. WLA TC800W Koelkast Tafelmodel Vriesvak - 68L 2022.

De WLA TC800W Koelkast Tafelmodel Vriesvak - 68L 2022 biedt veel opbergruimte in een compact formaat. Het koelgedeelte biedt een ruimte van 68 liter. De koelkast beschikt over een modern display waarmee je de temperatuur, de timer en het energieverbruik kunt regelen. De WLA TC800W Koelkast Tafelmodel Vriesvak - 68L 2022 is voorzien van een speciale LED-verlichting. Dit zorgt voor een helder, natuurlijk wit licht, waardoor het zicht in de koelkast wordt vergroot. Daarnaast is de koelkast voorzien van een 0°C vriesvak. Hierin kun je je etenswaren langer houden. De koelkast heeft een energielabel A++, waardoor het een zeer energiezuinig apparaat is.

5. Inventum KK550 Tafelmodel koelkast Vrijstaand 131 liter.

De Inventum KK550 Tafelmodel koelkast Vrijstaand 131 liter is een aantrekkelijke en energiezuinige koeler. Hij heeft een netto inhoud van 131 liter, wat genoeg is om al je etenswaren op te slaan. Hij heeft een energieklasse E, waardoor hij zuinig is met stroom. De koeler heeft drie draagplateaus en onderin een transparante groentelade, waardoor je alles goed kunt organiseren. Daarnaast heeft de koeler twee deurvakken, een flesvak en een eierrekje. Zo heb je genoeg ruimte om al je etenswaren op te bergen. Al deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je de koeler goed kunt schoonmaken. Deze Inventum KK550 Tafelmodel koelkast Vrijstaand 131 liter is dus een aantrekkelijke en praktische optie voor je keuken.

6. Exquisit KS15-4-E-040EW Koelkast Tafelmodel Met Vriesvak 109 Liter 40dB.

De Exquisit KS15-4-E-040EW koelkast is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een ruime, energiezuinige en stille koelkast. Met zijn 109 liter capaciteit en uitstekende prestaties is deze koelkast een geweldige keuze voor elke keuken. Het energieverbruik is laag dankzij de A+++ energielabel waardoor de koelkast erg energiezuinig is. Daarnaast is de koelkast ook nog eens stil met een geluidsniveau van slechts 40dB. De koelkast is voorzien van een aantal handige functies. Zo heeft deze een verwisselbare deur, twee legplateaus, een groentelade, 3 deurvakken en een vriezer. De inhoud van het koelgedeelte is 95 liter, terwijl de vriezer een capaciteit heeft van 14 liter. Hiermee heb je voldoende ruimte om al je voedsel op te bergen. De koelkast heeft ook een automatische ontdooifunctie voor het vriesvak, waarmee je ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft.

Staar je niet blind op de hoogst genoteerde koelkast tafelmodel in de top 10 lijst. Zeker is het zo dat deze in de ogen van de consument het beste scoren, maar iedereen hecht weer waarde aan andere specificaties in een product. Vergelijk de koelkast tafelmodel daarom goed met elkaar om er achter te komen welke er het beste bij jou past. Misschien zit deze wel tussen de nummers zeven tot tien hieronder!

7. Inventum RKK551B Tafelmodel koeler retro Vrijstaand 131 liter.

De Inventum RKK551B is een echte blikvanger in de keuken. De stijlvolle retro look en de koele kleur blauw zorgen voor een aantrekkelijk uiterlijk. De koeler heeft een vermogen van 92 W en heeft een zeer laag geluidsniveau van slechts 40 dB. Hij heeft een energiezuinige compressor die zorgt voor een lage energieverbruik. Daarnaast heeft de koeler een handig temperatuurregelingssysteem met een aanpasbare thermostaat. Zo kun je zelf de temperatuur instellen die het beste bij jouw wensen past. Met het praktische handvat kun je de koeler makkelijk verplaatsen, waardoor hij ideaal is voor kleinere keukens. Met de Inventum RKK551B kun je dus makkelijk je etenswaren op een stijlvolle manier bewaren.

8. WLA TC800B Koelkast Tafelmodel Vriesvak Koelkast vrijstaand - 68L 2022.

Deze koelkast beschikt ook over een vriesvak dat perfect is voor het invriezen van gerechten, snacks en andere gerechten. Het vriesvak heeft een netto inhoud van 18 liter. Het is ook mogelijk om de temperatuur te regelen met een handige draaiknop. De koelkast is ook energiezuinig met zijn A+ energieklasse. Daarnaast beschikt de koelkast over een automatisch ontdooisysteem dat voorkomt dat er ijs op de binnenkant van de koelkast aanwezig is. Deze kwalitatief hoogwaardige koelkast heeft ook een elegant en modern design. Het is een zeer stijlvolle koelkast die past in ieder interieur. De buitenste schaal is gemaakt van roestvrij staal dat een perfecte afwerking geeft. Daarnaast is de koelkast vrijstaand waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. De WLA TC800B is de perfecte koelkast voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige, kwalitatief hoogwaardige koelkast met een modern design. Ben je opzoek naar een tafelmodel koelkast? Dan is de WLA TC800B koelkast een perfecte optie. Deze koelkast heeft een netto inhoud van 68 liter in het koelgedeelte. Daarnaast beschikt deze koelkast ook over een vriesvak met een netto inhoud van 18 liter. De temperatuur kan worden geregeld met een handige draaiknop. De koelkast heeft ook een A+ energieklasse wat het energieverbruik laag houdt. Het automatische ontdooisysteem voorkomt dat.

9. PRIMO PR135FR Koelkast tafelmodel met vriesvak 80 liter inhoud - Koelkast tafelmodel vrijstaand Koelkast met vriezer.

De PRIMO PR135FR is een veelzijdige koelkast tafelmodel met een vriesvak. Met een totale inhoud van 80 liter heeft de koelkast, verdeeld over 68 liter koelruimte en 12 liter vriesruimte, meer dan genoeg ruimte voor al je producten. De PR135FR is niet alleen praktisch van buiten, met twee glazen planken, een groentelade en drie deurrekjes, maar ook vanbinnen. De mechanische temperatuurregeling zorgt ervoor dat je de temperatuur gemakkelijk instelt. De compacte afmetingen en de omkeerbare deuropening maken het plaatsen van de koelkast eenvoudig, zelfs in een kleine ruimte. Met de energiezuinige compressor en de verstelbare voeten behoud je optimaal energieverbruik. De PR135FR biedt je de flexibiliteit om al je producten op de juiste temperatuur te koelen.

10. Inventum KK055R Tafelmodel koelkast Vrijstaand 131 liter RVS.

De Inventum KK055R Tafelmodel koelkast Vrijstaand 131 liter RVS is een slanke en stijlvolle koeler. De koeler is gemaakt van roestvrij staal, wat hem een luxueuze uitstraling geeft. Het heeft een thermostaat waarmee je de temperatuur kunt regelen. De koeler heeft ook een LED-verlichting, zodat je gemakkelijk de inhoud kunt zien. De deur is geïsoleerd met een speciaal schuim, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Ook is de koeler voorzien van een kinderbeveiliging, waardoor kinderen niet bij het voedsel binnen kunnen. De Inventum KK055R Tafelmodel koelkast Vrijstaand 131 liter RVS is een betrouwbare en energiezuinige koeler. Met deze koeler ben je verzekerd van een efficiënte en stille koeling van je etenswaren.

Inhoudsopgave

koelkast tafelmodel review - Vraag + antwoord

Op basis van de consumenten reviews die er online te vinden zijn over koelkast tafelmodel, worden de 10 koelkast tafelmodel als beste gereviewd. Ons onderzoek geeft een algemeen beeld over de beste koelkast tafelmodel. In onze ogen is dit de meest betrouwbare manier om te ondervinden wat de beste producten zijn. We laten immers de consument zelf aan het woord. Merken en bedrijven hebben geen invloed op de resultaten op onze site.

Wij zoeken het hele web af naar reviews over koelkast tafelmodel. Deze staan veelal op webshops die een koelkast tafelmodel verkopen. Daarna vergelijken we alle reviews met elkaar. Zo is het uiteraard van belang dat de reviews hoog scoren, maar daarnaast moeten de producten ook relatief veel gereviewd worden. 1 review over een koelkast tafelmodel geeft immers geen betrouwbaar beeld weer. Pas als veel consumenten het er over eens zijn dat een bepaalde koelkast tafelmodel top is, heeft deze kans om in onze top 10 te komen.

Wij zorgen er voor dat de top 10 koelkast tafelmodel bestaat uit koelkast tafelmodel in verschillende prijsklassen. Zodoende is er voor ieder wel een keuze te maken. Uiteindelijk zijn de beste koelkast tafelmodel uiteraard niet de goedkoopste, maar ze zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan dus bij normaal gebruik veel langer mee dan goedkope varianten van minder kwaliteit. De regel goedkoop is duurkoop, gaat in veel gevallen dus op.

Ons onderzoek is voortdurend. Zodra er nieuwe resultaten van reviews over koelkast tafelmodel binnenkomen, verwerken wij deze in de top 10 lijst. Daarnaast doen we elk jaar weer een nieuw groot onderzoek. Elk jaar komen er immers nieuwe producten de markt binnen. Dat is voor ons een teken om een nieuwe toplijst te maken voor dat jaar. Je kunt dus regelmatig terugkomen op onze website om te zien of er updates in de lijst zijn gedaan.

Redacteur

Belinda

Hoi! Ik ben Belinda en je had het al verwacht, maar ik ben helemaal weg van koken! Niet alleen het maken van creatieve gerechten, maar ook van vernieuwende kooktechnieken en trends op het gebied van keukengerei. De ontwikkelingen op culinair vlak gaan zo snel dat het amper bij te houden is. Toch doe ik mijn best en houd ik jullie op de hoogte door mijn bevindingen op keukenchick.nl met jullie te delen.

Top 10 koelkast tafelmodel - Conclusie

Je koelkast speelt een belangrijke rol in het koelen van je levensmiddelen en met de keuze uit onze top 10 koelkast tafelmodel zou het veel makkelijker en leuker moeten zijn om de beste keuze te maken. Heb je nog vragen over de koelkast tafelmodel? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte koelkast tafelmodel voor jouw situatie. Je koelkast tafelmodel is een investering en je koopt 'm maar één keer, dus zorg ervoor dat je de beste koelkast tafelmodel uitkiest. Kijk door alle 10 koelkast tafelmodel op onze website en je bent er zo!

De best geteste koelkast tafelmodel kopen met behulp van deze handige vergelijkingstips

Miskopen wil natuurlijk niemand. Toch gebeurt het vaak genoeg, maar dit is niet de fout van de consument. Met de marketing van tegenwoordig, val je al snel voor een bepaalde koelkast tafelmodel om dan al snel te ondervinden dat het kwalitatief niet is wat je er van verwachtte. Met onze site hebben we deze valkuilen voor je weggenomen. Het betrouwbaarste is namelijk niet het woord van de maker van een koelkast tafelmodel maar de mening van de consument zelf. Onze top 10 bestaat uit de 10 koelkast tafelmodel die in de ogen van de consument de beste reviews verdienen.

Waar jij dan nog op kan letten? Koop diegene waarvan jij denk dat het waard is de prijs er voor te betalen. Zoals je ziet zijn er koelkast tafelmodel van verschillende prijsklassen in de top 10, zodat er voor ieder wel een geschikte is. Vergelijk de koelkast tafelmodel goed door de beschrijvingen te lezen en deze te matchen met wat jij nodig hebt. Zo maak jij altijd de keuze voor een goede koelkast tafelmodel.

Disclaimer: Wanneer je in de top 10 naar “Goedkoopste optie” gaat, word je doorverwezen naar een webshop waar je een koelkast tafelmodel kunt aankopen. Wanneer je dit doet, krijgen wij een kleine commissie. De webshop heeft echter geen invloed op de top 10 lijst.

Gepubliceerd op: 30 dec. 2022