Beste elektrische kookplaten 4 pits vergelijken en kopen in 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Gezond en lekker eten maken. Dat is wat de meeste bezoekers op onze site nastreven. Dit hoeft niet lastig te zijn, maar wat het veel makkelijker maakt, is het aanschaffen van de juiste producten. In dit artikel hebben we onderzoek gedaan naar.  elektrische kookplaten 4 pitsWat is de beste elektrische kookplaat 4 pits daarin? Uit onze elektrische kookplaten 4 pits test zijn er tien als beste naar voren gekomen. Benieuwd naar de nummer 1? Klik dan op de button hieronder om de nummer 1 te onthullen. 

Onze test: top 10 elektrische kookplaten 4 pits

Keukenartikelen en apparatuur voor in de keuken wordt steeds veelzijdiger want knappe koppen bedenken steeds weer nieuwe producten om het jou als keukenprinses makkelijker te maken en creatiever te maken. Innovatie in de keuken is dus niet vreemd. Dat is voor de elektrische kookplaten 4 pits niet anders. Maar door de grote diversiteit in het kolossale aanbod wordt de keuze voor de juiste elektrische kookplaat 4 pits er niet makkelijker op. Gelukkig zijn wij er voor je en hebben onderzocht welke elektrische kookplaten 4 pits door consumenten het beste gereviewd zijn. Zo heb jij een betrouwbaar overzicht om de juiste aankoop te voldoen. Bekijk de top 10 elektrische kookplaten 4 pits hieronder.

1. Tomado TIH5501B Inductiekookplaat Vrijstaand 1 fase plug play Touch bediening. | elektrische kookplaat 4 pits beste getest

Met de Tomado TIH5501B Inductiekookplaat kan je eenvoudig en snel koken. De kookplaat is vrijstaand en heeft een 1 fase plug play aansluiting. Hierdoor hoef je alleen de stekker in het stopcontact te stoppen en je kunt direct aan de slag. Met de touch bediening is het instellen van de temperatuur en het aanzetten van de kookwekker heel eenvoudig. De kookplaat is voorzien van 4 kookzones met elk 9 kookstanden. Met de boostfunctie kan je de kookplaat tijdelijk op een extra hoge temperatuur zetten, waardoor je jouw maaltijd extra snel op tafel kan zetten. Met de Tomado TIH5501B Inductiekookplaat maak je snel een verrukkelijke maaltijd voor het hele gezin.

2. SIMFER Inbouw Elektrische Kookplaat Traditioneel Elektrisch SMF-BIH 6040.

De SIMFER BIH-6040 is een krachtige en energie-efficiënte kookplaat met een groot vermogen van 6 kW. De kookplaat heeft een speciale warmhoudzone, waarmee u uw maaltijden op ideale temperatuur kunt houden. De kookplaat is voorzien van een vuilnisbak, die gemakkelijk uitneembaar is voor het legen en schoonmaken. Het oppervlak van de kookplaat is gemaakt van geglazuurde keramiek, wat het schoonmaken enorm vereenvoudigt. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een veiligheidsschakelaar die het toestel uitschakelt als het te warm wordt. Het heeft ook een timer die u precies kunt instellen voor het koken van uw maaltijd. Met de LED-verlichting kunt u gemakkelijk zien welke zone aan staat en wat de temperatuur is. Bovendien heeft de kookplaat een kinderslot dat ervoor zorgt dat uw kleintjes geen gevaar lopen. Kortom, de SIMFER BIH-6040 is de perfecte keuze voor elke kok die het beste uit elk gerecht wil halen.

3. Inventum VKI6010ZWA Vrijstaande inductie kookplaat 4 kookzones.

De Inventum VKI6010ZWA Vrijstaande inductie kookplaat biedt een optimale combinatie van gebruiksgemak en prestaties. Met de kookplaat kan je eenvoudig en snel koken met 4 kookzones. Elk kookveld heeft 9 standen voor een nauwkeurige temperatuurinstelling, terwijl de boostfunctie voor elk veld extra vermogen biedt. Met de timerfunctie stel je de gewenste kooktijd in. De kookplaat is uitgerust met een restwarmte-indicatie, zodat je altijd weet wanneer de kookplaat nog warm is. Om onbedoeld gebruik te voorkomen is de kookplaat voorzien van een toetsenblokkering. Hiermee voorkom je dat de functies per ongeluk worden veranderd. Na het koken maak je de kookplaat eenvoudig schoon met een vochtige doek. De Inventum VKI6010ZWA Vrijstaande inductie kookplaat is een 1-fase kookplaat die je eenvoudig aansluit op het stopcontact. Koken maar!

De keuken is een van de kamers in ons huis waar we veelvuldig gebruik van maken. Het hebben van een complete keuken helpt je om meer creatief te werk te gaan in het bereiden van gerechten. Elke dag hetzelfde eten is saai en ongezond. Creaties aanbrengen in je gerechten is zowel goed voor je fysiek als mentaal. Kwalitatief hoogwaardige keukenproducten helpen daarbij. Daarvoor ben je bij Keukenchick.nl op de juiste site.

4. AREBOS glaskeramische kookplaat glaskeramiek autarkische kookplaat 4 kookzones.

De AREBOS glaskeramische kookplaat met 4 kookzones is een uitstekende keuze voor al uw kookbehoeften. De glaskeramische kookplaat is voorzien van een slimme autarkische technologie die ervoor zorgt dat koken op deze kookplaat een eenvoudige taak is. De kookplaat heeft 4 kookzones, waaronder een krachtige booster-zone die ideaal is voor het verhitten van grote pannen. Daarnaast is de AREBOS glaskeramische kookplaat ook voorzien van een timer van 1 tot 99 minuten, die het koken gemakkelijker en plezieriger maakt. Bovendien heeft de kookplaat een restwarmte-indicator, zodat u de temperatuur van uw kookplaat nauwkeurig kunt bewaken. De kookplaat is ook voorzien van een kinderslotfunctie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw kinderen ermee spelen.

5. Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat 4 kookzones Zilver.

De Inventum VKI6010ZIL is een vrijstaande inductiekookplaat met een zilveren uitstraling. Met 4 kookzones en 9 standen per zone, kan je een breed scala aan gerechten bereiden. De kookplaat is heel gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen, waarmee je eenvoudig het vermogen instelt en de timer. Voor die extra kracht biedt de kookplaat een boostfunctie, terwijl de restwarmte indicatie en toetsenblokkering ervoor zorgen dat je de kookplaat met een gerust hart kunt gebruiken. Na het koken maak je de kookplaat eenvoudig schoon met een vochtige doek. De Inventum VKI6010ZIL is de perfecte kookplaat voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, flexibele en eenvoudig schoon te maken kookplaat. De kookplaat is geschikt voor alle soorten pannen, waardoor je eindeloos kunt variëren met je gerechten. Met deze kookplaat creëer je met gemak de perfecte maaltijd voor elk moment.

6. Siemens 4-pits inductie kookplaat EU631BEF1E.

De Siemens 4-pits inductie kookplaat EU631BEF1E beschikt over 4-pitten waarmee u individueel kunt koken. De innovatieve inductie-technologie verbetert het koken, waardoor het sneller, veiliger, schoner en energiezuiniger wordt. Met de touchControl bedient u de afzonderlijke zones met een enkele aanraking. Daarnaast zorgt de powerBoost-functie voor kortere opwarmtijden en 50% meer vermogen om uw maaltijden nog sneller klaar te maken. De kookplaat is uitgerust met een timerfunctie waarmee u de opwarmtijd kunt instellen en de kookplaat automatisch uitschakelt. Dankzij de kinderslot-functie kunt u er zeker van zijn dat de kookplaat niet wordt bediend door kinderen, terwijl de restwarmte-indicatie aangeeft wanneer het kookvlak nog warm is. De kookplaat is voorzien van een geïntegreerde afvoerpomp waarmee u het overtollige vocht kunt afvoeren en de kookplaat gemakkelijk schoon kunt maken.

Staar je niet blind op de hoogst genoteerde elektrische kookplaten 4 pits in de top 10 lijst. Zeker is het zo dat deze in de ogen van de consument het beste scoren, maar iedereen hecht weer waarde aan andere specificaties in een product. Vergelijk de elektrische kookplaten 4 pits daarom goed met elkaar om er achter te komen welke er het beste bij jou past. Misschien zit deze wel tussen de nummers zeven tot tien hieronder!

7. Inventum IKI6010 Inbouw inductie kookplaat.

De Inventum IKI6010 inbouw inductie kookplaat is een fantastisch apparaat waar u uw eten mee kunt bereiden. De randloze kookplaat heeft 4 kookzones, waarmee u met 9 verschillende standen kunt koken. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken om aan de slag te gaan. Elke kookzone heeft een boostfunctie, waarmee u uw eten sneller kunt verwarmen en een instelbare timer voor als u even snel water wilt koken. Met de tiptoetsen is de kookplaat gemakkelijk te bedienen. Veiligheid staat bij de IKI6010 voorop, dankzij de toetsenblokkering en restwarmte indicatie. Na het koken kunt u de kookplaat eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. De Inventum IKI6010 is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, veilige en gebruiksvriendelijke kookplaat.

8. Bosch PUE711BB5D Serie 4 Inbouw Inductiekookplaat.

De Bosch PUE711BB5D Serie 4 inbouwinbouw inductiekookplaat combineert innovatieve technologie met een modern design. Met het innovatieve touch display bedien je de kookplaat eenvoudig met een simpele aanraking. De kookplaat heeft 4 kookzones met elk 17 verschillende vermogensstanden. Met de PowerBoost-functie kun je tot 50% sneller koken. De timer met uitschakelfunctie zorgt ervoor dat je exact kunt koken op de gewenste temperatuur en tijd. Voor extra veiligheid heeft de kookplaat een kinderslot. Zo voorkom je ongewenst gebruik en houd je de kokend hete pannen uit de buurt van kleine kinderen. De kookplaat is voorzien van een energiezuinig display, dat het energieverbruik in de gaten houdt en je zo helpt bij het behouden van een lage energierekening. Kortom, met deze Bosch PUE711BB5D Serie 4 Inbouw Inductiekookplaat kun je snel, veilig en precies koken.

9. Siemens EU61RBEB5D iQ100 Inbouw Inductiekookplaat.

Deze Siemens EU61RBEB5D inductiekookplaat biedt veel gebruiksgemak. Door de 4 kookzones kun je verschillende gerechten tegelijk klaarmaken, zoals bijvoorbeeld aardappelen en groenten. De bediening is eenvoudig met een aanraakknop. Elke kookzone is apart in te stellen waardoor je exact de juiste temperatuur kunt kiezen. Ook de PowerBoost is een handige functie, waarmee je binnen enkele minuten je water heet kunt krijgen. Daarnaast heeft de kookplaat een kookwekker, waarmee de kookzones automatisch worden uitgeschakeld na het verstrijken van de ingestelde tijd. Met de kinderbeveiliging is de kookplaat ook veilig in gebruik, hiermee worden alle functies geblokkeerd wanneer de knop een paar seconden wordt ingedrukt. De Siemens EU61RBEB5D iQ100 Inbouw Inductiekookplaat is een handig en veilig hulpmiddel in de keuken.

10. Inventum IKI6030 Inbouw inductie kookplaat.

De Inventum IKI6030 inbouw inductiekookplaat heeft een randloos design en is voorzien van 4 kookzones met elk 9 vermogenniveaus. Daarnaast heeft de kookplaat powermanagement waardoor hij aangesloten kan worden op 1- of 2 fasen. De boostfunctie biedt je de mogelijkheid om water extra snel te verhitten. Met de tiptoetsen is de kookplaat eenvoudig te bedienen. Veiligheid staat ook voorop; de kookplaat is voorzien van restwarmte indicatie, kookduurbegrenzing, kinderslot en pauzefunctie. Na het koken maak je de kookplaat gemakkelijk schoon met een vochtige doek. De timerfunctie is instelbaar, waardoor je precies weet wanneer je water klaar is. Zo creëer je in een mum van tijd een heerlijk maal.

Inhoudsopgave

elektrische kookplaat 4 pits review - Vraag + antwoord

Op basis van de consumenten reviews die er online te vinden zijn over elektrische kookplaten 4 pits, worden de 10 elektrische kookplaten 4 pits als beste gereviewd. Ons onderzoek geeft een algemeen beeld over de beste elektrische kookplaten 4 pits. In onze ogen is dit de meest betrouwbare manier om te ondervinden wat de beste producten zijn. We laten immers de consument zelf aan het woord. Merken en bedrijven hebben geen invloed op de resultaten op onze site.

Wij zoeken het hele web af naar reviews over elektrische kookplaten 4 pits. Deze staan veelal op webshops die een elektrische kookplaat 4 pits verkopen. Daarna vergelijken we alle reviews met elkaar. Zo is het uiteraard van belang dat de reviews hoog scoren, maar daarnaast moeten de producten ook relatief veel gereviewd worden. 1 review over een elektrische kookplaat 4 pits geeft immers geen betrouwbaar beeld weer. Pas als veel consumenten het er over eens zijn dat een bepaalde elektrische kookplaat 4 pits top is, heeft deze kans om in onze top 10 te komen.

Wij zorgen er voor dat de top 10 elektrische kookplaten 4 pits bestaat uit elektrische kookplaten 4 pits in verschillende prijsklassen. Zodoende is er voor ieder wel een keuze te maken. Uiteindelijk zijn de beste elektrische kookplaten 4 pits uiteraard niet de goedkoopste, maar ze zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan dus bij normaal gebruik veel langer mee dan goedkope varianten van minder kwaliteit. De regel goedkoop is duurkoop, gaat in veel gevallen dus op.

Ons onderzoek is voortdurend. Zodra er nieuwe resultaten van reviews over elektrische kookplaten 4 pits binnenkomen, verwerken wij deze in de top 10 lijst. Daarnaast doen we elk jaar weer een nieuw groot onderzoek. Elk jaar komen er immers nieuwe producten de markt binnen. Dat is voor ons een teken om een nieuwe toplijst te maken voor dat jaar. Je kunt dus regelmatig terugkomen op onze website om te zien of er updates in de lijst zijn gedaan.

Redacteur

Belinda

Hoi! Ik ben Belinda en je had het al verwacht, maar ik ben helemaal weg van koken! Niet alleen het maken van creatieve gerechten, maar ook van vernieuwende kooktechnieken en trends op het gebied van keukengerei. De ontwikkelingen op culinair vlak gaan zo snel dat het amper bij te houden is. Toch doe ik mijn best en houd ik jullie op de hoogte door mijn bevindingen op keukenchick.nl met jullie te delen.

Top 10 elektrische kookplaten 4 pits - Conclusie

Als je door alle 10 elektrische kookplaat 4 pits van de website hebt gezien, ben je waarschijnlijk aan het twijfelen welke er geschikt is voor jou. Er zijn zo veel opties die het kiezen van een elektrische kookplaat 4 pits lastig maken. Gelukkig is er een manier om te bepalen welk product het meest geschikt voor je is en dat is door contact met ons op te nemen. Wij helpen je met plezier om de juiste kookplaat te kiezen. Zo krijg je precies wat je zoekt in een kookplaat die bij je past. Ondanks dat het kiezen van een elektrische kookplaat 4 pits een lastige taak kan zijn, helpen wij je graag om je twijfels weg te nemen. Door met ons te communiceren, ben je zeker dat je helemaal tevreden zult zijn met je aankoop. Je moet niet vergeten dat de elektrische kookplaat 4 pits een van de belangrijkste keukenapparaten is. De kans is dus groot dat je er veel plezier van zult hebben!

De best geteste elektrische kookplaat 4 pits kopen met behulp van deze handige vergelijkingstips

Miskopen wil natuurlijk niemand. Toch gebeurt het vaak genoeg, maar dit is niet de fout van de consument. Met de marketing van tegenwoordig, val je al snel voor een bepaalde elektrische kookplaat 4 pits om dan al snel te ondervinden dat het kwalitatief niet is wat je er van verwachtte. Met onze site hebben we deze valkuilen voor je weggenomen. Het betrouwbaarste is namelijk niet het woord van de maker van een elektrische kookplaat 4 pits maar de mening van de consument zelf. Onze top 10 bestaat uit de 10 elektrische kookplaten 4 pits die in de ogen van de consument de beste reviews verdienen.

Waar jij dan nog op kan letten? Koop diegene waarvan jij denk dat het waard is de prijs er voor te betalen. Zoals je ziet zijn er elektrische kookplaten 4 pits van verschillende prijsklassen in de top 10, zodat er voor ieder wel een geschikte is. Vergelijk de elektrische kookplaten 4 pits goed door de beschrijvingen te lezen en deze te matchen met wat jij nodig hebt. Zo maak jij altijd de keuze voor een goede elektrische kookplaat 4 pits.

Disclaimer: Wanneer je in de top 10 naar “Goedkoopste optie” gaat, word je doorverwezen naar een webshop waar je een elektrische kookplaat 4 pits kunt aankopen. Wanneer je dit doet, krijgen wij een kleine commissie. De webshop heeft echter geen invloed op de top 10 lijst.

Gepubliceerd op: 30 dec. 2022