Beste ijsblokjesmachines vergelijken en kopen in 2024

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Gezond en lekker eten maken. Dat is wat de meeste bezoekers op onze site nastreven. Dit hoeft niet lastig te zijn, maar wat het veel makkelijker maakt, is het aanschaffen van de juiste producten. In dit artikel hebben we onderzoek gedaan naar.  ijsblokjesmachinesWat is de beste ijsblokjesmachine daarin? Uit onze ijsblokjesmachines test zijn er tien als beste naar voren gekomen. Benieuwd naar de nummer 1? Klik dan op de button hieronder om de nummer 1 te onthullen. 

Onze test: top 10 ijsblokjesmachines

Keukenartikelen en apparatuur voor in de keuken wordt steeds veelzijdiger want knappe koppen bedenken steeds weer nieuwe producten om het jou als keukenprinses makkelijker te maken en creatiever te maken. Innovatie in de keuken is dus niet vreemd. Dat is voor de ijsblokjesmachines niet anders. Maar door de grote diversiteit in het kolossale aanbod wordt de keuze voor de juiste ijsblokjesmachine er niet makkelijker op. Gelukkig zijn wij er voor je en hebben onderzocht welke ijsblokjesmachines door consumenten het beste gereviewd zijn. Zo heb jij een betrouwbaar overzicht om de juiste aankoop te voldoen. Bekijk de top 10 ijsblokjesmachines hieronder.

1. alpina Ijsblokjesmachine Ijsblokmaker 2 Formaten Ijsblokken Productie in 10-12 Minuten Transparante Deksel. | ijsblokjesmachine beste getest

De Alpina ijsblokjesmachine is een uiterst betrouwbaar apparaat dat gebruiksvriendelijk is. Het is een compact apparaat dat niet veel plaats inneemt. Bovendien is het apparaat ook nog eens energiezuinig. In slechts 10-12 minuten maak je al 9 ijsblokken die in 2 verschillende formaten uit het apparaat komen. Zodra de ijsblokken klaar zijn kun je ze direct gebruiken om je drankje af te koelen. Geniet van het heerlijke koude drankje dat je met de alpina ijsblokjesmaker hebt gemaakt.

2. Royal Catering IJsblokjesmachine 1,5 L.

Royal Catering's ijsblokjesmachine 1,5 L is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compact en eenvoudig te bedienen apparaat. Met een inhoud van 1,5 liter kan de machine binnen enkele minuten ijsblokjes in verschillende maten produceren. De machine is eenvoudig te bedienen en kan worden gebruikt met een standaard stroombron. Het compacte formaat maakt het ook ideaal voor gebruik bij tuinfeesten of kampeertrips. Er is geen koelkast nodig om drankjes te koelen, dankzij de ijsblokjesmachine van Royal Catering. De machine is bovendien gemakkelijk schoon te maken en duurzaam. Je kunt dus genieten van vele jaren met heerlijk gekoelde dranken.

3. KitchenBrothers IJsblokjesmachine 2 Liter 6-8 Min. 12kg/24u met IJsschep.

De KitchenBrothers IJsblokjesmachine is een stijlvolle en krachtige machine die elke cocktail of drankje koud houdt. Met deze machine maak je eenvoudig 9 holle cilindervormige ijsblokjes in slechts 8 minuten. De ijsblokjesmachine is zo krachtig dat het in 24 uur tot 12 kg aan ijs kan produceren. Met het controlepaneel stel je eenvoudig de gewenste grootte van je ijsblokjes in. De ijsblokjesmachine is zeer energiezuinig en zeer stil met een geluidsniveau van 42 dB. De machine is ook eenvoudig schoon te maken met de handige aftapplug. Dankzij deze plug kun je het water uit de machine laten lopen zonder dat je het apparaat hoeft te verplaatsen. De KitchenBrothers IJsblokjesmachine is een must-have voor iedereen die van koude drankjes en cocktails houdt!

De keuken is een van de kamers in ons huis waar we veelvuldig gebruik van maken. Het hebben van een complete keuken helpt je om meer creatief te werk te gaan in het bereiden van gerechten. Elke dag hetzelfde eten is saai en ongezond. Creaties aanbrengen in je gerechten is zowel goed voor je fysiek als mentaal. Kwalitatief hoogwaardige keukenproducten helpen daarbij. Daarvoor ben je bij Keukenchick.nl op de juiste site.

4. PRIMO PR407IB IJsblokjesmachine IJsblokmaker met IJsschep 1,6L 12kg/24u 9 min.

De PRIMO PR407IB IJsblokjesmachine biedt de ultieme oplossing voor al je ijsbehoeften. Met zijn vermogen van 120W is deze ijsblokjesmachine zuinig in energieverbruik en maakt hij in slechts 8-9 minuten 12 kg aan ijsblokjes in 24 uur tijd. Ook heeft deze ijsblokjesmachine een capaciteit van 1,6 liter en een ijsschep voor extra comfort. De PRIMO PR407IB IJsblokjesmachine is het perfecte huishoudelijke apparaat voor mensen die op zoek zijn naar een handige oplossing om ijsblokjes te maken. Of je nu ijsblokjes nodig hebt voor een feestje, barbecue of gewoon voor een lekker gekoeld drankje, met deze ijsblokjesmachine is het nooit een probleem om je ijsblokjes klaar te maken. Daarnaast is deze ijsblokjesmachine energiezuinig en kun je altijd genieten van heerlijk gekoeld ijs!

5. HomeTech HT023 IJsblokjesmachine IJsblokjesmaker 2.2L.

De HomeTech HT023 IJsblokjesmachine is het ideale apparaat voor mensen die geen tijd willen verspillen met het invriezen van ijsblokjes. De machine is voorzien van een 2.2 liter reservoir, waardoor je eenvoudig grote hoeveelheden ijsblokjes tegelijkertijd kunt maken. Het reservoir is ook voorzien van een handige waterniveauindicator, waarmee je eenvoudig kunt zien wanneer het bijgevuld moet worden. De HomeTech HT023 IJsblokjesmachine maakt gebruik van een geavanceerde technologie om ijsblokjes van perfecte grootte te maken. Je kunt zelf het formaat van de ijsblokjes aanpassen en de machine schakelt automatisch over naar de juiste instelling. Daarnaast is het apparaat ook energiezuinig en maakt het minder lawaai dan andere ijsblokjesmachines. Kortom, de HomeTech HT023 IJsblokjesmachine biedt een doeltreffende, eenvoudige manier om ijsblokjes te maken.

6. KitchenBrothers IJsblokjesmachine 2 Liter 6-8 Min. 12kg/24u met IJsschep Zilver.

De KitchenBrothers ijsblokjesmachine is een must-have voor elke thuisbar. Dankzij de zilveren afwerking en de strakke vormgeving past de machine in elk interieur. Met de handige ijsschep heb je de ijsblokjes snel in je glas. De machine is ook gemakkelijk te reinigen. De binnenkant is bekleed met een anti-aanslagcoating, waardoor je geen last hebt van kalkaanslag. Bovendien is de machine voorzien van een speciale antikorreltechnologie, waardoor er geen ijsblokjes aan de binnenkant aan de machine plakken. Je kunt de machine dus eenvoudig weer reinigen! Met de KitchenBrothers ijsblokjesmachine maak je elke 8 minuten 9 ijsblokjes tot 12 kg aan ijs in 24 uur. De ijsblokjes komen glad en met één afgeronde kant uit de machine. Met een vermogen van 95W en een geluidsniveau van 42 dB is deze ijsblokjesmachine zeer stil en energiezuinig. Geniet van de koude drankjes zonder lawaai!

Staar je niet blind op de hoogst genoteerde ijsblokjesmachines in de top 10 lijst. Zeker is het zo dat deze in de ogen van de consument het beste scoren, maar iedereen hecht weer waarde aan andere specificaties in een product. Vergelijk de ijsblokjesmachines daarom goed met elkaar om er achter te komen welke er het beste bij jou past. Misschien zit deze wel tussen de nummers zeven tot tien hieronder!

7. PRIMO PR403IB IJsblokjesmachine IJsblokmaker met IJsschep Kleine Grote IJsblokjes 1,8L 12kg/24u RVS.

De PRIMO PR403IB ijsblokjesmachine is een eenvoudig te bedienen apparaat dat een veelzijdigheid aan gebruikers biedt. De capaciteit van 1,8 liter en de productiecapaciteit van 12 kg ijsblokjes in 24 uur maakt het geschikt voor grote partijen of kleinere gezelschappen. Bovendien is deze ijsblokjesmachine uitgerust met een vermogen van 105W, waardoor hij zeer energiezuinig is. De PRIMO PR403IB ijsblokjesmachine is gemaakt van robuust roestvrij staal, waardoor hij zeer duurzaam is. Bovendien wordt het apparaat geleverd met een speciale ijsschep, waarmee je gemakkelijk de ijsblokjes uit de machine kunt verwijderen. Deze machine is ook voorzien van een waterniveauindicator die het vullen van de machine gemakkelijker maakt. Deze ijsblokjesmachine heeft een gebruiksvriendelijke interface waardoor het gemakkelijk is om de juiste instellingen in te stellen.

8. Domo DO9220IB IJsblokjesmachine.

De DOMO DO9220IB ijsblokjesmachine is een compacte machine die waar en wanneer jij maar wilt ijsblokjes maakt. Met 8 minuten zijn je ijsblokjes klaar voor gebruik. De ijsblokjesmaker geeft aan wanneer het mandje vol is, zodat je altijd weet dat je water moet toevoegen. Het gebruik is bovendien erg eenvoudig. Plaats de ijsblokjesmaker op een recht en vast oppervlak, haal het ijsmandje eruit en giet hier water in. Zet 'm terug, plaats de deksel er weer op en klik op de aan- en uitknop. Met de DOMO DO9220IB ijsblokjesmachine heb je altijd en overal ijsblokjes tot je beschikking. Je kunt je klontjes gebruiken voor een frisdrank, een ijskoffie of zelfs in een wijntje. Geniet van een heerlijk verkoelende drank, gemaakt met de ijsblokjes van de DOMO DO9220IB ijsblokjesmachine!

9. IJsblokjesmachine IJsblokjesmaker IJsblokjesmachines binnen 7-15 minuten met IJsschep 12kg/24u 2L Watertank -.

De IJsblokjesmachine IJsblokjesmaker IJsblokjesmachines biedt een perfecte oplossing wanneer u ijsblokjes nodig heeft. Met deze machine kunt u binnen 7-15 minuten ijsblokjes maken met een ijsschep van 12 kg per 24 uur. Daarnaast heeft de machine ook een watertank van 2 liter. De IJsblokjesmachine IJsblokjesmaker IJsblokjesmachines is uitgerust met een hoogwaardige compressor en condensor. De geavanceerde inweektechnologie voor ijs en het sterke vermogen zorgen ervoor dat het ijsglazuurproces sneller verloopt en dat de kwaliteit van het ijs hoog blijft. Daarnaast is de machine ook gemakkelijk te bedienen. U hoeft alleen de juiste knop in te drukken om het proces te starten. De machine is daarnaast ook gemakkelijk te reinigen.

10. SILVERCREST-IJsblokjesmachine-Clear Icecube-20kg/24h.

De SILVERCREST-IJsblokjesmachine-Clear Icecube-20kg/24h is een innovatief apparaat dat tot 20 kg ijs per dag kan produceren. Het is eenvoudig te bedienen met een start/stop-schakelaar en maat selectie. Het heeft ook een automatische reinigingsfunctie. Het heeft geen wateraansluiting nodig, dus het is een goede optie voor het maken van ijsblokjes. Het waterreservoir is afneembaar en heeft een capaciteit van 2,5 liter. Het apparaat heeft een vermogen van 220 W en heeft afmetingen van 35,7 x 35,2 x 28,9 cm (l x b x h). Het heeft ook een kabellengte van 180 cm en een gewicht van 13 kg. Het apparaat is ideaal voor het produceren van ijsblokjes in twee maten. Het is een uitstekende keuze voor restaurants, bars, snacksbars, cafés, feesten, tuinfeesten of voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige ijsblokjesmachine. U kunt ervan uitgaan dat de SILVERCREST-IJsblokjesmachine-Clear Icecube-20kg/24h uw ijsbehoeften gemakkelijk en snel zal vervullen.

Inhoudsopgave

ijsblokjesmachine review - Vraag + antwoord

Op basis van de consumenten reviews die er online te vinden zijn over ijsblokjesmachines, worden de 10 ijsblokjesmachines als beste gereviewd. Ons onderzoek geeft een algemeen beeld over de beste ijsblokjesmachines. In onze ogen is dit de meest betrouwbare manier om te ondervinden wat de beste producten zijn. We laten immers de consument zelf aan het woord. Merken en bedrijven hebben geen invloed op de resultaten op onze site.

Wij zoeken het hele web af naar reviews over ijsblokjesmachines. Deze staan veelal op webshops die een ijsblokjesmachine verkopen. Daarna vergelijken we alle reviews met elkaar. Zo is het uiteraard van belang dat de reviews hoog scoren, maar daarnaast moeten de producten ook relatief veel gereviewd worden. 1 review over een ijsblokjesmachine geeft immers geen betrouwbaar beeld weer. Pas als veel consumenten het er over eens zijn dat een bepaalde ijsblokjesmachine top is, heeft deze kans om in onze top 10 te komen.

Wij zorgen er voor dat de top 10 ijsblokjesmachines bestaat uit ijsblokjesmachines in verschillende prijsklassen. Zodoende is er voor ieder wel een keuze te maken. Uiteindelijk zijn de beste ijsblokjesmachines uiteraard niet de goedkoopste, maar ze zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan dus bij normaal gebruik veel langer mee dan goedkope varianten van minder kwaliteit. De regel goedkoop is duurkoop, gaat in veel gevallen dus op.

Ons onderzoek is voortdurend. Zodra er nieuwe resultaten van reviews over ijsblokjesmachines binnenkomen, verwerken wij deze in de top 10 lijst. Daarnaast doen we elk jaar weer een nieuw groot onderzoek. Elk jaar komen er immers nieuwe producten de markt binnen. Dat is voor ons een teken om een nieuwe toplijst te maken voor dat jaar. Je kunt dus regelmatig terugkomen op onze website om te zien of er updates in de lijst zijn gedaan.

Redacteur

Belinda

Hoi! Ik ben Belinda en je had het al verwacht, maar ik ben helemaal weg van koken! Niet alleen het maken van creatieve gerechten, maar ook van vernieuwende kooktechnieken en trends op het gebied van keukengerei. De ontwikkelingen op culinair vlak gaan zo snel dat het amper bij te houden is. Toch doe ik mijn best en houd ik jullie op de hoogte door mijn bevindingen op keukenchick.nl met jullie te delen.

Top 10 ijsblokjesmachines - Conclusie

Met deze top 10 producten bent u goed voorbereid en kunt u zeker een goede ijsblokjesmachine vinden. Maak je keuze eens door alle opties heen en selecteer vervolgens de optie die het best bij je past. Mocht het echter nog steeds moeilijk voor je zijn om een besluit te nemen, neem dan gerust contact met ons op. Wij begeleiden je dan met veel plezier bij de zoektocht naar de beste ijsblokjesmachine. Ook als je al een keuze hebt gemaakt is het altijd verstandig om nog een keer goed de reviews door te nemen van de ijsblokjesmachine. Met deze informatie kun je vervolgens zeker zijn dat je een goede keuze hebt gemaakt.

De best geteste ijsblokjesmachine kopen met behulp van deze handige vergelijkingstips

Miskopen wil natuurlijk niemand. Toch gebeurt het vaak genoeg, maar dit is niet de fout van de consument. Met de marketing van tegenwoordig, val je al snel voor een bepaalde ijsblokjesmachine om dan al snel te ondervinden dat het kwalitatief niet is wat je er van verwachtte. Met onze site hebben we deze valkuilen voor je weggenomen. Het betrouwbaarste is namelijk niet het woord van de maker van een ijsblokjesmachine maar de mening van de consument zelf. Onze top 10 bestaat uit de 10 ijsblokjesmachines die in de ogen van de consument de beste reviews verdienen.

Waar jij dan nog op kan letten? Koop diegene waarvan jij denk dat het waard is de prijs er voor te betalen. Zoals je ziet zijn er ijsblokjesmachines van verschillende prijsklassen in de top 10, zodat er voor ieder wel een geschikte is. Vergelijk de ijsblokjesmachines goed door de beschrijvingen te lezen en deze te matchen met wat jij nodig hebt. Zo maak jij altijd de keuze voor een goede ijsblokjesmachine.

Disclaimer: Wanneer je in de top 10 naar “Goedkoopste optie” gaat, word je doorverwezen naar een webshop waar je een ijsblokjesmachine kunt aankopen. Wanneer je dit doet, krijgen wij een kleine commissie. De webshop heeft echter geen invloed op de top 10 lijst.

Gepubliceerd op: 30 dec. 2022